Om os

I 2011 etablerede vi Dansk Affaldsminimering ApS og har siden specialiseret os i at sortere og genanvende plastaffald. Vi - med 10 ansatte i produktionen og et par stykker på kontoret - er passionerede iværksættere og brænder for bæredygtige løsninger – også hvor det er svært!

Specialbygget vaskeanlæg

Som de eneste i Danmark, har vi en miljøgodkendelse til at modtage og behandle organisk forurenet plast på vores specialbyggede vaskeanlæg. Plasten modtager vi fra såvel kommuner som erhvervsvirksomheder.

Vi finder udviklingspotentialet sammen

Vores kunder er såvel plastleverandører som -producenter, designere og produktudviklere. Målet er, i samarbejde med disse, at skabe et større potentiale for genanvendelse af emballageplasten i ny produktion og samtidig sikre et cirkulært kredsløb for de nye produkter.

Genbrugsplast kan erstatte ny plast

Vi betragter nemlig ikke den beskidte plast som affald men som en råvare! Og vi arbejder til stadighed på at forbedre kvaliteten af vores genanvendte plast. Bl.a. ved at afprøve og udvikle nye og flere sorteringsteknologier, så plasten kan erstatte endnu mere ny plast, og dermed opnå en bredere pallette af anvendelsesmuligheder.

Copyright © Dansk Affaldsminimering ApS