I medierne

2020

Jesper Bruun: Intelligent kamerateknologi skal revolutionere vores genanvendelse af plastik.

Et nyt forskningsprojekt skal udvikle en kamerabaseret sorteringsmaskine, der kan finsortere plastikaffald efter dets type. Maskinen bliver i projektet implementeret i industrien, og gør det muligt i langt højere grad at anvende genanvendt plast i fremstillingsindustrien.

Artikel fra Ingenioer.au.dk, 30. september 2020

 

Simon Freisleben: Genanvendelsen og omsætning faldt: Nyt maskineri skal vende skuden

Ændringer i markedet og en corona-krise har presset Dansk Affaldsminimering, men med en investering til 3 millioner kroner til en ny sorteringsmaskine håber virksomheden på at kunne fordoble omsætningen og øge genanvendelsen.

Artikel fra Waste Tech Pro, 10. september 2020

 

Lars Hall Bæk Farsøe: Dansk Affaldsminimering hæver genanvendelseskvaliteten

Dansk Affaldsminimering har netop investeret i en ny sorteringsteknologi, som skal sikre en højere renhed i den genanvendte plastråvare, der stammer fra plastemballage fra husholdningerne.

Artikel fra Plast.dk, 1. september 2020

 

Nybrud i Langå: Dansk Affaldsminimering skruer op for kvaliteten i deres genanvendte emballageplast

Med investering i ny sorteringsteknologi, den første og eneste af sin art i Danmark - og en forventet kraftig kvalitetsforøgelse i den genanvendte plastråvare satser virksomheden på at øge afsætningen til det danske marked og samtidig øge genanvendelsesprocenten på den beskidte emballageplast.

Pressemeddelelse fra Dansk Affaldsminimering, 31. august 20

 

Jan Sisseck: Randers-besøg bestyrkede ministerens tro på en grønnere omstilling

Erhvervsminister Simon Kollerup besøgte mandag Randers for sammen med repræsentanter fra kommunen og det lokale erhvervsliv at snakke om, hvordan virksomheder, stat og kommune med fordel kan arbejde sammen om en grøn omstilling.

Artikel fra Randers Amtsavis, 7. januar 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Dansk Affaldsminimering ApS