I medierne

2021

Langå’s Georg Gearløs fejrer 10 års jubilæum med sit firma

De seneste 10 år har været en spændende – og udfordrende – rejse for Kim Dalsgaard, der fejrer jubilæum som både direktør og ejer af Dansk Affaldsminimering i Langå.

Pressemeddelelse fra Dansk Affaldsminimering,  12. maj 2021

2020

Karin Hede Pedersen: Sæt dig i dit eget affald. Randers er klar med helt specielt genbrugsprojekt.

Randers Kommune er på vej med endnu et projekt, der skaber værdi af skrald fra husholdninger. Snart bliver det nok muligt at købe en designstol lavet af gamle kødbakker og andet plastaffald, til nedsat pris, hvis man selv har leveret materialet.

Artikel fra Randers Amtsavis, 17. oktober 2020

 

Jesper Bruun: Intelligent kamerateknologi skal revolutionere vores genanvendelse af plastik

Et nyt forskningsprojekt skal udvikle en kamerabaseret sorteringsmaskine, der kan finsortere plastikaffald efter dets type. Maskinen bliver i projektet implementeret i industrien, og gør det muligt i langt højere grad at anvende genanvendt plast i fremstillingsindustrien.

Artikel fra Ingenioer.au.dk, 30. september 2020

 

Simon Freisleben: Genanvendelsen og omsætning faldt: Nyt maskineri skal vende skuden

Ændringer i markedet og en corona-krise har presset Dansk Affaldsminimering, men med en investering til 3 millioner kroner til en ny sorteringsmaskine håber virksomheden på at kunne fordoble omsætningen og øge genanvendelsen.

Artikel fra Waste Tech Pro, 10. september 2020

 

Lars Hall Bæk Farsøe: Dansk Affaldsminimering hæver genanvendelseskvaliteten

Dansk Affaldsminimering har netop investeret i en ny sorteringsteknologi, som skal sikre en højere renhed i den genanvendte plastråvare, der stammer fra plastemballage fra husholdningerne.

Artikel fra Plast.dk, 1. september 2020

 

Nybrud i Langå: Dansk Affaldsminimering skruer op for kvaliteten i deres genanvendte emballageplast

Med investering i ny sorteringsteknologi, den første og eneste af sin art i Danmark - og en forventet kraftig kvalitetsforøgelse i den genanvendte plastråvare satser virksomheden på at øge afsætningen til det danske marked og samtidig øge genanvendelsesprocenten på den beskidte emballageplast.

Pressemeddelelse fra Dansk Affaldsminimering, 31. august 20

 

Jan Sisseck: Randers-besøg bestyrkede ministerens tro på en grønnere omstilling

Erhvervsminister Simon Kollerup besøgte mandag Randers for sammen med repræsentanter fra kommunen og det lokale erhvervsliv at snakke om, hvordan virksomheder, stat og kommune med fordel kan arbejde sammen om en grøn omstilling.

Artikel fra Randers Amtsavis, 7. januar 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Dansk Affaldsminimering ApS